Kudy do pohodlí, to víte jen vy

Bláboly nebo erudovaný, téměř vědecký rozbor? Jaký vztah mám k horoskopům, se dozvíte jindy. Dnes sdílím svůj horoskop na rok 2019. Nevěřili byste, jak to...


... je zvláštní. Při prvním čtení jsem se jen usmíval. Pak jsem horoskop převzatý z webu nakladelství Synergie nechal dva měsíce ležet. Dnes jsem si ho přečetl po příšerném únoru a ztuhnul jsem.

To sedí jako prdel na hrnek! Fakt. Chcete nakouknout okýnkem do mého nitra? 
Prosím...

BÝK: Kudy do pohodlí, to víte jen vy

Rok 2019 bude pro Býky obdobím, kdy jejich klid, až něžnost a léty získaná moudrost (zejména to platí pro Býčice) může být výhrou v loterii. Dostáváte tu velmi mnoho šancí, zejména v létě, jak se posílit, uzdravit, vylepšit svůj život tak, abyste se usadili v pohodlném pocitu síly, a s koncem roku i nastávající obavy o budoucnost budou mít k sobě to pravé řešení.

Skoro mi to přijde jako změny v životě, které rozpohybujete sami. Dobrovolně a zcela rádi. S vědomím úspěchu. Rok přeje všem finančním transakcím, investicím, rodině a budování zázemí. Tady je víc a víc stability, kterou může ohrozit už jenom aférka mimo. Svody lásky. Rozmlsanost. A je jedno, jestli to bude mít podobu milence do trojúhelníku, nebo nějakých neuvážených investic na základě pocitu, že mám mnoho, tedy mohu směle investovat a trochu riskovat. 

Pro někoho je ale tato konstelace karet o návratech nebo znovuupevnění vztahů, které k sobě patří. A to nemusí být vždycky příjemnou záležitostí, protože se budete muset prokousat svým egem, svým vlastním přiznáním citlivosti, která má v životě nějaké místo. Ta tvrdá býčí slupka může být v tomto roce postavena před něžné úkoly. Nebo před touhy duše – a bude na vás, jestli se k tomu postavíte rovně, spravedlivě, nebo jestli si jen rozmlsaně vezmete, co se vám nabízí a nebudete hledět na následky. 

Ono konec roku má v sobě energii ztrát, které souvisí s chtíčem, s zlozvyky, těmi odvrácenými býčími stránkami, s nezkroceným něčím, co vás pohltilo. A to může ohrozit i tu budoucnost, která tam zároveň vystupuje s tím voláním o nějakou reorganizaci. Kdo bude v pohodě, ten se může dalece rozběhnout a aktualizovat svůj život o několik úrovní výš, kdo ale podlehne tomu požitkářství nebo zbytečnému risku, ten může zažít právě ty ztráty přesně v těch oblastech, v nichž se oslabil, byť třeba nevědomě, nebo si to sám nepřizná. 

Celkově se po vás bude požadovat zjemnění, napojení se víc sami na sebe, na opravdovost, která bude zkoušena zvenčí situacemi, v nichž budete tušit, že jiné než standardní řešení, bude víc než vhodné, protože už ucítíte, že to staré vám jednoduše škodilo. Jak věci dělat víc v souladu se sebou? Můžete se víc cítit tlačeni ke zdi zdravím, únavou – a to je ukázaný prst na oblasti, ve kterých máte nikoliv přidat, ale povolit, řešit to nikoliv rozumem, ale srdcem a možná tím, co jste vždycky moc dobře tušili, ale přes tuhou slupku k sobě nepustili.

Zdroj: synergiepublishing.blogspot.com, autorka: Renata Petříčková

Komentáře