Webevize a Pinterest: Nová nástěnka The New Yorker Gallery

Pinterest je úžasná síť. Její sílu teprve objevuju. Webevize je na Pinterestu třetím rokem. Čas jako stvořený pro novinku, nástěnku na míru pro nově objevené publikum Webevize na Pinterestu.

Pravidelná péče přinesla slušné výsledky. Aktuálně má Webevize více než 47 tisíc uživatelů měsíčně. Vlastně (prozatím) vím prd, co to číslo znamená. Něco napovídá analytika. Typický uživatel je žena mezi 18 a 24 lety žijící v USA. Co s tím? Nápad přišel záhy...


The New Yorker Gallery

Už nějakou dobu mám v hledáčku online magazín The New Yorker. Upozornila mě na něj asi před rokem Zuza Kročáková, která ho objevila během pracovního pobytu v USA. Začal jsem si ukládat ty nádherné úvodní obrázky. Články TNY mají velmi často jako úvodní obrázek ilustraci ve stylu, který mě dělá šťastnějším. 

Čas trhnul oponou. Vybral jsem 31 nejlepších kusů a vyvěsil je na novou nástěnku THE NEW YORKER Gallery. Obrázky jsem pojmenoval originálně navzdory názvu příspěvku, který uvádějí. Psané mou svéráznou angličtinou navíc vyjadřují (můj) vztah k danému výtvarnému motivu. 

Třeba k obrázku brusiče nožů patří titulek: Sharpen it. Sharpen yourself. 

Sportovní motiv dostal pravdivý název: I don't understand sports.


Nástěnka je tady: https://cz.pinterest.com/webevize/the-new-yorker-galery/


Další parádička. Vektorová animace. Tahle dostala název Night Rain a originální PIN je na odkaze https://cz.pinterest.com/pin/808044358135217881/. Ano, Pinterest umožňuje sdílet také pohyblivé gif obrázky. To je skvělé.

Titulní obrázek nese název Seek women behind everything.

Zdroj: newyorker.com

Komentáře