Advent 2020: hvězdy v oknech, kalendář České televize a cukroví z Austrálie

Když se v oknech protějšího paneláku rozsvítí vánoční hvězdy, je to potvrzeno! Začal Advent.

Detailní fotka okna s hvězdou by vypadala úchvatně, jenže bez zrcadlovky nebo alespoň nabušenýho kompaktu takový snímek nepořídím. Tak se rok co rok spokojím s obrázkem, který zachytím na aktuální verzi iPhonu. Sledujte žlutá okna. Dvě hvězdy svítí vedle sebe vpravo ve čtvrtém patře, ale ta nejhezčí je v šestém patře vlevo. Jo, to jsou ty fleky.

Co tu mám dál? 

Titulní obrázek dnešního příspěvku je malou ochutnávkou vánočního designu Webevize. Novoročenky budu letos připravovat dvě: osobní a PF Webevize. 3D ručičky vypadají moderně, co říkáte? Mám radost z těchto úžasných grafických zdrojů. Pracuju na tom, aby byl design a vizuální zážitek velkou hodnotou pro zákazníky Webevize. 

Mimochodem, novoročenky už mám vyrobené. Nepoužiju je, protože se mi až moc rychle "okoukaly". Zveřejním je jako bonus těch pravých, nefalšovaných poselství do roku 2021. 


Toto je můj aktuální program: 

1. Adventní kalendář České televize

Bez Adventního kalendáře České televize – pokud ho tedy kreslí Lucie Lomová - si neumím představit prosinec. Letošní interaktivní kalendář je plný detailů, vtipných hlášek a milých situací. Dýchá z něj zima, jakou si pamatuju z dětství. Ach, kdyby tak letos na Štědrý den byl venku aspoň bílý poprašek. 

Prohlédněte si:


2. Vánoční cukroví z Austrálie



Australské vánoční cukroví. To je novinka mých letošních vánoc. Jako člen týmu blogu Australanka.cz čerpám obrovské výhody. Pokaždé obdržím vzorky na testování ve velice originálním balení. Podívejte se, jaké dobroty se na Vánoce jedí u protinožců. Aspoň jeden recept vyzkoušejte. Objevíte úplně nové chutě.


Zjistil jsem zajímavou zajímavost. V mé sociální bublině je docela hodně žen, které si každoročně o adventních nedělích pouštějí romantický film Láska nebeská. S čím si spojujete Advent vy?

Komentáře