Knihobudka Webevize stále otevřena, neziskovky z Pujmanky se představují, v central parku se bude točit klip.



Stále je k vyzvednutí spousta knih v Knihobudce Webevize. Chystá se natáčení videoklipu. Výborná zmrzlina z Opočna teď taky na sídlišti Pankrác. Červnové novinky ve zkratce.

Přepravka starých knih, kterou jsem dovezl z velikonoční návštěvy, už značně prořídla. Rozebrali jste si 33 knih a ještě stále čeká spousta bestsellerů na nové majitele. Mrkněte se do Knihobudky Webevize.

Tvrdím dlouho, že Horáčkova je krásné místo k životu. Promenáda Pujmanové v týdnu ožila. Nezisková organizace Mezi námi rozbalila na sousedním dětském hřišti stan a představila své programy na podporu setkávání lidí všech generací.


Pexeso Včera a dnes je krásným promo materiálem. Získal jsem ho za malý příspěvek do skleněné pokladničky Mezi námi.

To jiná neziskovka se stejnou adresou zase nabízí smetanovou točenou zmrzlinu z Opočna. Splendidní věc. Přijďte se osvěžit a prohlédnout si výrobky chráněné výtvarné dílny Prosaz.



Central Park se obarvil do nejkrásnějších zelených odstínů. Svou pouť po Česku tam uzavírá putovní výstava Nežádoucí okamžiky. Vidět ji můžete do 13. července. To já jsem si radši chvíli poseděl pod korunami stromů na místě, kterému říkáme "Altán".


Park na pankrácké pláni jsem si zamiloval, a proto bude dějištěm hudebního videoklipu. Webevize připravuje natáčení písně Slávka Janouška Tancuj a zpívej.

Titulní foto: Tom Pěkný

Komentáře