Dávejte pozor na to, co si přejete na Vyšehradě na Silvestra


Tak se to letos povedlo v plné sestavě. Setkání na Vyšehradě spojené s přípitkem do Nového roku. Petr, Nikol a já...

Loni se konala Vyšehrádská trojka jen ve dvou. Tohle setkání jsme domlouvali s Petrem v rychlosti po Messengeru večer 30. prosince. O Nikol nepadlo ani slovo, tak jsem počítal s tím, že Petr dorazí zase sám. Ve stanici metra Vyšehrad na mě čekalo super milé překvápko, to, když se mezi turnikety objevila v doprovodu Petra taky Nikča.  


Tradiční společný snímek s Petrem na vyšehradských schodech s Pražským hradem pořídila Nikča. Jsem velký obdivovatel jejích fotografií. Má dar a umí se dívat do objektivu. Ze svého chytrého telefonu umí vydolovat opravdu hodně...



Věděli jste, že Nikouš má svůj originální cestovatelský blog? Nese název Body G – místa kde jsem byla. Pomáhal jsem se startem blogu, který je členem rodiny Webevize. Podívejte se.

Video z Vyšehradu

Pokud se nemýlím, toto už je třetí reportáž z vyšehradského přípitku. Znění novoročního poselství Petr pečlivě piluje a šperkuje po celý rok. Už není pochyb o tom, že přání se beze zbytku vyplní. Tak třeba loni si Petr přál nezapomenutelný rok, na který budeme dlouho vzpomínat. Stalo se.

Letošní přání je hodně silné. Jde až na dřeň: Přeju nám, aby rok 2021 byl po všech stránkách lepší a šťastnější, než ten předchozí. 


K našim tradicím patří nezapomenutelné bramboráky s kysaným zelím. Rok co rok si je dáváme v kiosku za branou Vyšehradu a vzpomínáme při tom na geniální filmovou pohádku Veselé Vánoce přejí Chobotnice. 

Tak zase za rok.

Čtěte dále:
Bramboráky, Vyšehrad a báječný návod na spokojený život

Foto: náhodný návštěvník Vyšehradu, David Kaplan, Nikol Gollová

Komentáře